Magnus Krokström

Vi satsar 2021

Rallycrossen attraherar fler och fler förare och statusen för sporten höjs. Det händer positiva saker som t.ex. utökad mediabevakning. Vi gillar detta och kommer att utmana även 2021. 

 

Motorn är iväg för översyn och en uppgradering. Chassiet gås igenom minutiöst och vi lurar på några fina uppdateringar :-)

 

Stay tuned!

Magnus Krokström

SM-status för 2150 nästa år

Klassen har hetat RM2150 trots att den körts i SM-serien och förvisso har man enligt hävd fått kalla sig Svensk mästare även som Riksmästare. Nu tycker man från Svensk Bilsport (SBF) och Riksidrottsförbundet att klassen är fullvärdig för SM.

 

Jätteroligt tycker vi! Det gör ingen skillnad på kämpaglöden, men det känns som ett erkännande av klassens värdighet och motiverar till satsning 2021!

 

Här är länk till infon på SBF:s hemsida

Magnus Krokström

Bra år 2020!

En provokativ rubrik, men det skadar inte att någon erkänner att det fanns bra saker även i år ;-)

 

I vår Rallycrossvärld bestämdes det tidigt att vi under säkra former skulle försöka köra ett svenskt mästerskap. Efter många turer och många ändringar av tävlingskalendern blev det så.

 

En kort sammanfattning är att det var 5 deltävlingar i mästerskapet. 5 olika förare vann deltävlingar i 2150 och mästaren var inte klar förrän sista kurvan i finalen var avklarad. Exakt så jämnt var det! En stor och tuff klass med många duktiga förare.

 

En andraplats i SM 2020 är mycket bra, men självklart ville August lite till. Det är ju så det är :-) 

 

 

RALLYCROSS-SM 2021

14-16 maj        Premiär i Höljes - tävling 1&2 
 

12-13 juni         Piteå - tävling 3&4

 

24-25 juli        Västerås - tävling 5&6

 

13-15/8 aug     Superfinal Arvika (en tävling) 

 

Länk till kalendern på SBF:s officiella hemsida.

 

Arkivbilder

Tävlar man med bil blir det många fantastiska upplevelser. Här är några sköna bilder som alla har något speciellt. Ibland är det grym fartkänsla och action. Ibland är det ren glädje efter man lyckats!